Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä7.5g8.2kcal0.6g1.3g0g0.6g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g6.6g5.1kcal0.3g0.8g0.1g0.3g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g16g3.9kcal0.2g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g93kcal8.2g5.8g4g1.8g
Valittu annoskoko48g46kcal4.1g2.9g2g0.9g
Annoskoko puolitettuna24g23kcal2.1g1.5g1g0.5g
Arvot/100g100g98kcal8.6g6.1g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343502