Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 28g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]7.5g25kcal0.9g0g2.8g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio3.1g8.8kcal0.6g0g0.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)6.2g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g109kcal3.8g2g10g0.4g
Valittu annoskoko47g54kcal1.9g1g5g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g27kcal1g0.5g2.5g0.1g
Arvot/100g100g115kcal4g2.1g10.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358272