Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g1.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0.3g
Vehnänalkio 0.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki23g13kcal2g1.2g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss6.2g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g87kcal8.4g6.2g2.8g1.2g
Valittu annoskoko48g44kcal4.2g3.1g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g22kcal2.1g1.6g0.7g0.3g
Arvot/100g100g92kcal8.8g6.5g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983