Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 2.6g7.8kcal0.5g0.1g0.6g0g
Tomaatti 4.2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Makaroni, tumma 6.3g23kcal0.8g4.1g0.2g0.4g
Porkkana 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, vaalea 1.3g4.8kcal0.5g0.6g0g0.1g
Atria kevyt jauheliha8.3g14kcal1.6g0g0.8g0g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g115kcal7.4g10.4g4g1.6g
Valittu annoskoko48g57kcal3.7g5.2g2g0.8g
Annoskoko puolitettuna24g29kcal1.9g2.6g1g0.4g
Arvot/100g100g121kcal7.8g10.9g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964