Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 22g28kcal4.7g0g1g0g
Ruokakerma ingman 5%15g13kcal0.5g0.9g0.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original2.4g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g5.3g3.9kcal0.2g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g109kcal11.2g4.2g5.2g0.4g
Valittu annoskoko48g54kcal5.6g2.1g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g27kcal2.8g1.1g1.3g0.1g
Arvot/100g100g114kcal11.7g4.4g5.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93547