Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g14g13kcal0.2g0.8g0.9g0.3g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g14g6.3kcal0.2g1.1g0.1g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g11g12kcal1.7g0.2g0.5g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g8.8g10kcal2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g82kcal8.2g4.2g3.4g0.6g
Valittu annoskoko48g41kcal4.1g2.1g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g20kcal2.1g1.1g0.9g0.2g
Arvot/100g100g86kcal8.6g4.4g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961