Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4.7g34kcal0g0g3.7g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Muna, annos 60g4.2g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 19g6.7kcal0g1.3g0g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 2.8g8.4kcal0.5g0.1g0.7g0g
Tomusokeri 1dl=60g7g28kcal0g7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g247kcal2.6g31.6g11.8g1.2g
Valittu annoskoko48g124kcal1.3g15.8g5.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g62kcal0.7g7.9g3g0.3g
Arvot/100g100g260kcal2.7g33.2g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107