Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 6.2g22kcal0g0g2.5g0g
Sokeri 7.9g32kcal0g7.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.4g8kcal0.7g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe3.1g12kcal0.1g2.6g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.6g5.1kcal0.4g0.7g0.3g0.2g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g6.2g19kcal0.6g3.8g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g241kcal4.8g39.6g7.4g2.6g
Valittu annoskoko48g121kcal2.4g19.8g3.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna24g60kcal1.2g9.9g1.9g0.7g
Arvot/100g100g254kcal5g41.6g7.8g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182