Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 7.5g13kcal0.6g0.2g1.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.5g25kcal0.1g0.2g2.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki9g5.2kcal0.8g0.5g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi7.5g34kcal0.5g4.5g1.6g0.2g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton3g22kcal0g0g2.4g0g
Mangosose, Piltti9g5.6kcal0g1.4g0g0.1g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.2g0.8kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g235kcal4.4g20g15.4g0.6g
Valittu annoskoko48g118kcal2.2g10g7.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g59kcal1.1g5g3.9g0.2g
Arvot/100g100g246kcal4.6g21g16.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199