Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g3.9g22kcal0g0g2.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.4g11kcal0.3g1.9g0.1g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 16g5.1kcal0.5g0.3g0.1g0.5g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g3.1g11kcal0.7g0g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 6.3g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g150kcal5.6g11.8g7.8g2.6g
Valittu annoskoko48g75kcal2.8g5.9g3.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna24g37kcal1.4g3g2g0.7g
Arvot/100g100g157kcal5.9g12.4g8.2g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439