Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Canderel makeutusjauhe0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.7g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl15g51kcal0.3g0.4g5.2g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g5.8g30kcal0.4g1.9g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g248kcal7.8g7.2g20.4g0.4g
Valittu annoskoko48g124kcal3.9g3.6g10.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g62kcal2g1.8g5.1g0.1g
Arvot/100g100g260kcal8.2g7.6g21.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580