Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g11g1.6kcal0.2g0.1g0g0.2g
Mango (tuore)9g6.3kcal0g1.4g0g0.2g
Avokado, kuorittu, kivetön 11g22kcal0.3g0.1g2.2g0.8g
Verigreippi, annos 250g9g4.9kcal0.1g1.2g0g0.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g1.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g158kcal1.2g6.2g13.8g2.8g
Valittu annoskoko48g79kcal0.6g3.1g6.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna24g40kcal0.3g1.6g3.5g0.7g
Arvot/100g100g166kcal1.3g6.5g14.5g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334037