Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 10g3.5kcal0.1g0.6g0g0.1g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g6.7g40kcal1.6g0.4g3.6g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g10g6.2kcal1g0.4g0g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.6g0.1kcal0g0g0g0.5g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.4g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g155kcal10.2g3.2g11.2g1.2g
Valittu annoskoko48g77kcal5.1g1.6g5.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g39kcal2.6g0.8g2.8g0.3g
Arvot/100g100g163kcal10.7g3.4g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500