Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 11g3.7kcal0.5g0.2g0g0.3g
Pinaattipakaste 150g5.3g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 7g9kcal0.6g1.2g0.1g0.4g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)4.9g12kcal1g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g5.3g20kcal0.7g3.7g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g95kcal5.8g10.4g2.8g2.2g
Valittu annoskoko48g48kcal2.9g5.2g1.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna24g24kcal1.5g2.6g0.7g0.6g
Arvot/100g100g100kcal6.1g10.9g2.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148