Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Valkokaali keräkaali 24g6.5kcal0.3g1g0g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g121kcal7.2g2.8g8.6g1g
Valittu annoskoko48g61kcal3.6g1.4g4.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g30kcal1.8g0.7g2.2g0.3g
Arvot/100g100g127kcal7.5g2.9g9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314326