TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g14g19kcal3.1g0g0.7g0g
Tomaattimurska 14g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen5.3g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 6.2g4.7kcal0.1g0.9g0g0.1g
Paprikajauhe 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g3.5g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g80kcal7.4g4.8g2.8g1.4g
Valittu annoskoko48g40kcal3.7g2.4g1.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna24g20kcal1.9g1.2g0.7g0.4g
Arvot/100g100g84kcal7.7g5g2.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755