Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali16g3.2kcal0.3g0.4g0g0.4g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl7.7g2.3kcal0.4g0.1g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour2.2g6.6kcal0.1g0.1g0.7g0g
Katkarapu3.9g2.8kcal0.6g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 4.4g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g38kcal3g2.8g1.4g1g
Valittu annoskoko48g19kcal1.5g1.4g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g9kcal0.8g0.7g0.4g0.3g
Arvot/100g100g39kcal3.1g2.9g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=13299