Juustoinen pannuleipä (karppi)

Jauheet ja juusto sekoitetaan, lisätään kananmuna ja sekoitetaan taikina tasaiseksi.

Paistetaan pannulla (voissa) kääntäen, kun pinta sopivan vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa6.6g20kcal1.5g0g1.5g0g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g4.4g26kcal1g0.3g2.4g0g
Voi 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Psylliumkuitu, annos 6g2.6g1.3kcal0g0g0g2.2g
Seesaminsiemen kuoreton (Gogreen)2.6g15kcal0.7g0.2g1.4g0.3g
Pellavansiemenrouhe,Risetti2.2g11kcal0.5g0.7g0.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g268kcal13.6g4.2g21.8g6.2g
Valittu annoskoko48g134kcal6.8g2.1g10.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna24g67kcal3.4g1.1g5.5g1.6g
Arvot/100g100g280kcal14.2g4.4g22.8g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208365