Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte12g5.6kcal0.1g1.3g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)8.8g5.7kcal0.3g0.4g0.3g0g
Leivinjauhe0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl9g34kcal1.1g6.8g0.2g0.3g
Kananmuna kuoreton4.5g6.4kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri5.7g23kcal0g5.7g0g0g
Oivariini vähärasvainen6.6g36kcal0.1g0.1g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g226kcal4.2g29.2g9.8g0.8g
Valittu annoskoko48g113kcal2.1g14.6g4.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g56kcal1.1g7.3g2.5g0.2g
Arvot/100g100g236kcal4.4g30.5g10.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983