Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)7g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl7g28kcal0g7g0g0g
Oivariini vähärasvainen2.3g13kcal0g0g1.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai6.9g24kcal0.8g4.9g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 12g3.9kcal0.1g0.6g0g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl0g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini vähärasvainen1.1g5.8kcal0g0g0.6g0g
Perunajauho 1dl=70g0.7g2.4kcal0g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g181kcal4g27.8g5.4g0.8g
Valittu annoskoko48g91kcal2g13.9g2.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g45kcal1g7g1.4g0.2g
Arvot/100g100g191kcal4.2g29.2g5.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293624