Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g11g10kcal1.9g0.3g0.1g0g
Kvinoa, jyvät6.3g23kcal0.8g4.3g0.4g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Persilja 3.1g0.9kcal0g0g0g0.3g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g3.1g12kcal1g0g0.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6.3g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g105kcal7.8g10g3.6g1.4g
Valittu annoskoko48g53kcal3.9g5g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna24g26kcal2g2.5g0.9g0.4g
Arvot/100g100g110kcal8.2g10.5g3.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296395