Tonnikala-pastavuoka

Keitä makaroni ja sipulit.

Sekoita muut raaka-aineet.

Mausta mustapippurilla.

Kaada voideltuun vuokaan.

Kuorruta osalla juustosta ja tomaateista.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus10g35kcal2.4g5.5g0.4g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Jalopeno, Rainbow 100g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g7.5g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.3g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)4.2g6.7kcal0.1g0.1g0.6g0g
Tonnikala vedessä 5.3g5.5kcal1.2g0g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g3.4g8.8kcal1g0.1g0.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g124kcal9.8g13.2g3.4g1.4g
Valittu annoskoko48g62kcal4.9g6.6g1.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna24g31kcal2.5g3.3g0.9g0.4g
Arvot/100g100g130kcal10.3g13.8g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317644