Kalkkuna-linssipata

Suikaloi kalkkunafileet ja ruskista ilman öljyä pannulla rusehtaviksi.

Laita kaikki ainekset pataan kerroksittain.

Kaada päälle vesi-mausteseos.

Laita 225 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Lisää suolaa mikäli tarivis.

Veden määrä linnsien vuoksi suuri.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunan filee, ohut leike, Atria, maustamaton, 1 kpl=112.5g13g14kcal3g0.1g0.2g0g
Perunasipulisekoitus 500g13g8.5kcal0.2g1.9g0g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g6.2g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Punainen linssi luomu (Urtekram), annos 100g2.5g9kcal0.7g1.3g0.1g0.2g
Green curry paste gang keow wan (Thai taste), annos 30g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.7g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g70kcal8g7.8g0.8g0.4g
Valittu annoskoko48g35kcal4g3.9g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g17kcal2g2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g73kcal8.4g8.2g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424928