Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g12g7.6kcal1.3g0.5g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g19g6.4kcal0g1.3g0.1g0.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Kerma, ruoka 15% Flora4.7g7kcal0.1g0.2g0.7g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Rusina 2.8g8.2kcal0.1g1.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g107kcal4g16.4g2.4g1.2g
Valittu annoskoko48g54kcal2g8.2g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g27kcal1g4.1g0.6g0.3g
Arvot/100g100g112kcal4.2g17.2g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313