Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman6.3g11kcal0.8g0g0.6g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g1.6g5.5kcal0.2g1.1g0g0g
Ruskeita papuja, Rainbow4.1g3.5kcal0.2g0.6g0g0.9g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g7.8g2kcal0.1g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g56kcal2.6g4.4g2.4g2g
Valittu annoskoko48g28kcal1.3g2.2g1.2g1g
Annoskoko puolitettuna24g14kcal0.7g1.1g0.6g0.5g
Arvot/100g100g59kcal2.7g4.6g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319933