Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 20g5.7kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Kuohukerma,valio,2dl4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Siirappi, tumma1.9g6kcal0g1.4g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g2.1g6.8kcal1.1g0.6g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g69kcal2.8g6g3.4g1g
Valittu annoskoko48g34kcal1.4g3g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g17kcal0.7g1.5g0.9g0.3g
Arvot/100g100g72kcal2.9g6.3g3.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382499