Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g23g5.6kcal0.3g0.8g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g9g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g54kcal1.4g4g3.2g1.8g
Valittu annoskoko48g27kcal0.7g2g1.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna24g14kcal0.4g1g0.8g0.5g
Arvot/100g100g57kcal1.5g4.2g3.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388208