Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 11g13kcal2.3g0g0.4g0g
Sipuli 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g12g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Oliiviöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Paprika punainen 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g68kcal5.2g5g2.6g0.6g
Valittu annoskoko48g34kcal2.6g2.5g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g17kcal1.3g1.3g0.7g0.2g
Arvot/100g100g71kcal5.4g5.2g2.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236