Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen22g28kcal3.7g0.4g1.8g0g
Auringonkukkaöljy (100g)0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Amerikan Pekoni filee, HK10g16kcal2.1g0g8.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)8.2g7kcal0.1g0.3g0.6g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g7.5g4.5kcal0g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g121kcal11.8g3.6g23.4g0.2g
Valittu annoskoko48g60kcal5.9g1.8g11.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g30kcal3g0.9g5.9g0.1g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.8g24.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672