Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Paprika, punainen19g4.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Felix chilikastike1.4g2.1kcal0g0.2g0.1g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g11g7.1kcal0.2g0.5g0.5g0.1g
Oltermanni 17%2.7g7.4kcal0.8g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g81kcal6.6g3.4g4.6g1g
Valittu annoskoko48g40kcal3.3g1.7g2.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g20kcal1.7g0.9g1.2g0.3g
Arvot/100g100g85kcal6.9g3.6g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219112