Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke6g6kcal1.1g0g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g8.8g5.3kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g45kcal3g5.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko48g23kcal1.5g2.7g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g11kcal0.8g1.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g47kcal3.1g5.6g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736