Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g25g5kcal0.3g0.7g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g2.3g7.6kcal1.2g0.7g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.1g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.9g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)3.1g12kcal0.9g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g97kcal6g4.2g5.8g0.6g
Valittu annoskoko48g48kcal3g2.1g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g24kcal1.5g1.1g1.5g0.2g
Arvot/100g100g101kcal6.3g4.4g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267458