Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu125g450kcal15g88.7g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g20g13kcal0.7g0g5g0g
Sokeri 50g203kcal0g50g0g0g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15g50kcal0.3g0.5g5.3g0g
Appelsiini, kuorittu 65g31kcal0.4g5.8g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana940g2398kcal74.8g291.2g108.8g2.8g
Valittu annoskoko470g1199kcal37.4g145.6g54.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna235g600kcal18.7g72.8g27.2g0.7g
Arvot/100g100g255kcal8g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429