Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 2.8g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 28g49kcal5g0g3.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl38g128kcal0.8g1.1g13.1g0g
Kalaliemikuutio 4.1g13kcal0.4g1.4g0.6g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 188g143kcal3.5g29.1g0.4g1.9g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.8g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana941g730kcal20g65g40.6g4.6g
Valittu annoskoko470g365kcal10g32.5g20.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna235g182kcal5g16.3g10.2g1.2g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542