Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 142g178kcal29.9g0g6.4g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g164g49kcal1.8g8.9g0.3g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g50g45kcal3.2g8.1g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka15g13kcal0.5g2.9g0.2g0.2g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g77g69kcal1.1g6.9g3.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana941g709kcal73g53.6g21.8g0.4g
Valittu annoskoko471g354kcal36.5g26.8g10.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna235g177kcal18.3g13.4g5.5g0.1g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209308