Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)800g2800kcal102.4g557.6g15.2g25.6g
Tonnikala öljyssä 900g1708kcal244.1g0g81g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g900g252kcal9.9g43.2g3.6g27g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1000g250kcal13g42g2g0g
Sipuli (kuorittu)700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g250g725kcal82.5g3.3g42.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 150g1327kcal0g0g150g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9400g14501kcal922g1359.4g591.4g129g
Valittu annoskoko4700g7251kcal461g679.7g295.7g64.5g
Annoskoko puolitettuna2350g3625kcal230.5g339.9g147.9g32.3g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78139