Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 990g754kcal18.6g153.4g2g9.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g446g125kcal2.7g26.5g0.9g11.2g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g140g104kcal6.3g18.1g0.3g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu900g1296kcal144g22.5g70.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g20g48kcal1.1g8.4g1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)20g52kcal2.6g2.4g3.6g0.1g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)20g144kcal0g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9404g5255kcal354.4g509g188.6g47.4g
Valittu annoskoko4702g2628kcal177.2g254.5g94.3g23.7g
Annoskoko puolitettuna2351g1314kcal88.6g127.3g47.2g11.9g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162774