Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2808g507kcal15.7g70.2g11.2g19.7g
Vehnäjauho puolikarkea 281g964kcal28.6g196.6g3.4g9.8g
Kananmuna kuoreton 772g1102kcal96.5g2.3g79.2g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki702g632kcal105.3g17.6g14g0g
Sipuli kuivattu 70g191kcal7.4g24.6g1.1g24.6g
Rypsiöljy 70g621kcal0g0g70.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g8032kcal507g622.6g358.2g108.2g
Valittu annoskoko4704g4016kcal253.5g311.3g179.1g54.1g
Annoskoko puolitettuna2352g2008kcal126.8g155.7g89.6g27.1g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470