Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 723g5245kcal8.6g2.9g587.9g0g
Sokeri 1434g5821kcal0g1432.7g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1446g1822kcal159.1g4.3g130.2g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 193g713kcal35.7g21.2g41.8g58.6g
Vehnäjauho puolikarkea 783g2688kcal79.8g548.3g9.4g27.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g72g289kcal0g71.6g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen30g12kcal0.6g2.7g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g10g39kcal0g9.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g33260kcal567.6g4186.6g1538.6g172g
Valittu annoskoko4704g16630kcal283.8g2093.3g769.3g86g
Annoskoko puolitettuna2352g8315kcal141.9g1046.7g384.7g43g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249