Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1720g1032kcal25.8g223.6g1.7g15.5g
Porsaanpaisti vähärasvainen 1600g2605kcal448.3g0g88.6g0g
Porkkana 540g177kcal3.3g30g1.1g13.8g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Lanttu 440g127kcal4.4g20.2g1.3g7.9g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala44g123kcal8.8g2.2g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g8321kcal990.6g586.6g204.4g86.6g
Valittu annoskoko4704g4160kcal495.3g293.3g102.2g43.3g
Annoskoko puolitettuna2352g2080kcal247.7g146.7g51.1g21.7g
Arvot/100g100g88kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136301