Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 2407g421kcal44.1g9.6g12g45.7g
Voi 80g582kcal1g0.3g65.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g120g90kcal9g11.4g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1605g5298kcal32.1g48.1g561.7g0g
Mustapippuri 8g23kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Valkopippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.7g0g0.4g
Sipuli 482g146kcal6g23.1g1g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g13128kcal186.6g192.6g1281.6g112.8g
Valittu annoskoko4704g6564kcal93.3g96.3g640.8g56.4g
Annoskoko puolitettuna2352g3282kcal46.7g48.2g320.4g28.2g
Arvot/100g100g140kcal2g2g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138958