Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 619g883kcal77.3g1.9g63.4g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g844g3426kcal0g843.8g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta823g2962kcal106.9g575.9g17.3g28.8g
Leivinjauhe 28g49kcal1.5g10.6g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 422g192kcal12.7g20.3g6.3g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen281g2025kcal0g0g225g0g
Omena, keskikokoinen 200g1688g574kcal3.4g119.8g5.1g30.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g20221kcal403.6g3144.6g634.2g118.6g
Valittu annoskoko4704g10111kcal201.8g1572.3g317.1g59.3g
Annoskoko puolitettuna2352g5055kcal100.9g786.2g158.6g29.7g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210