Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g1199g2996kcal179.8g12g251.7g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi509g2419kcal56g5.1g244.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1199g420kcal12g81.5g6g16.8g
Salsa medium (Rainbow)390g97kcal4.3g16.7g0.8g5.8g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g180g593kcal3.6g4.5g62.9g0g
Kesäkurpitsa899g153kcal3.6g22.5g5.4g6.3g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Chili paprika punainen30g12kcal0.6g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g13543kcal527.6g318.8g1143.8g68g
Valittu annoskoko4704g6771kcal263.8g159.4g571.9g34g
Annoskoko puolitettuna2352g3386kcal131.9g79.7g286g17g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200274