Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)1872g2078kcal430.6g0g37.4g0g
Paprika keskiarvo 281g80kcal2.6g12g1.1g5.3g
Sipuli (kuorittu)468g126kcal6.1g22.5g0.9g8g
Herne 398g274kcal20.1g37.2g1.6g12.3g
Oliiviöljy 47g414kcal0g0g46.8g0g
Pesto, punainen Eldorado468g2308kcal25.3g53.4g221.4g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g1170g3862kcal140.4g795.7g22.2g79.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g18284kcal1250.2g1841.6g662.8g210.4g
Valittu annoskoko4704g9142kcal625.1g920.8g331.4g105.2g
Annoskoko puolitettuna2352g4571kcal312.6g460.4g165.7g52.6g
Arvot/100g100g194kcal13.3g19.6g7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275615