Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g1603g2244kcal256.4g40.1g118.6g1.6g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Creme Bonjour 15% valkosipuli801g1443kcal54.5g30.5g120.2g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g705g2468kcal91.7g472.5g17.6g49.4g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g641g1603kcal109g0.6g128.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g922g187kcal5.5g35g2.8g12.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g15958kcal1039.2g1167.8g775.2g129.2g
Valittu annoskoko4704g7979kcal519.6g583.9g387.6g64.6g
Annoskoko puolitettuna2352g3990kcal259.8g292g193.8g32.3g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116