Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1606g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g40g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 450g3975kcal0g0g449.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2609g8952kcal265.8g1826.2g31.3g91.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g25854kcal531.6g3652.4g961.6g182.6g
Valittu annoskoko4704g12927kcal265.8g1826.2g480.8g91.3g
Annoskoko puolitettuna2352g6464kcal132.9g913.1g240.4g45.7g
Arvot/100g100g275kcal5.7g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361198