Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2100g693kcal69.3g102.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 975g3345kcal99.4g682.5g11.7g34.1g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g15g47kcal1.7g9g1.1g4.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka15g60kcal0g14.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Mustikka metsä- 900g396kcal4.5g57.6g5.4g29.7g
Hermesetas -neste30g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu150g90kcal1.5g6.8g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g10727kcal478.2g1761.8g149.8g136.2g
Valittu annoskoko4704g5364kcal239.1g880.9g74.9g68.1g
Annoskoko puolitettuna2352g2682kcal119.6g440.5g37.5g34.1g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321