Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g200g122kcal26.2g2.2g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2600g8921kcal264.9g1820g31.2g91g
Oliiviöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Suola, annos 3g192g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g20067kcal582.2g3644.4g288g182g
Valittu annoskoko4704g10034kcal291.1g1822.2g144g91g
Annoskoko puolitettuna2352g5017kcal145.6g911.1g72g45.5g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414