Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g120g419kcal0g3.6g45.4g0g
Becel juokseva, annos 10g279g1842kcal0g0g206.5g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g1196g5322kcal84.9g812g235.6g41.9g
Vispikerma Flora 20%997g2193kcal29.9g49.8g199.3g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)797g447kcal67.8g39.9g1.6g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g518g2897kcal43.5g285g176.2g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g299g1630kcal14.9g176.4g95.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Sokeri 339g1375kcal0g338.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini60g209kcal51.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g33008kcal584.8g3491.4g1920.8g84g
Valittu annoskoko4704g16504kcal292.4g1745.7g960.4g42g
Annoskoko puolitettuna2352g8252kcal146.2g872.9g480.2g21g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963