Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu1602g4806kcal65.7g64.1g480.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1201g771kcal38.4g57.9g42.1g0.1g
Katkarapu 641g438kcal92.5g0g7g0g
Sieni-sipulihakkelus 801g215kcal12g22.4g3.5g21.3g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 16g11kcal0.2g1.8g0.2g0.6g
Selleri, annos 50g401g56kcal4g12g0g0g
Tilli mauste18g3.1kcal0.3g0.2g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g24g41kcal1.9g7.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g12682kcal430g332.2g1067.4g44g
Valittu annoskoko4704g6341kcal215g166.1g533.7g22g
Annoskoko puolitettuna2352g3171kcal107.5g83.1g266.9g11g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96636